A-Test & Consulting Oy

A-Test & Consulting Oy on korjaamolaitteiden huoltoihin, testaukseen, koulutukseen ja auditointeihin erikoistunut asiantuntijayritys.

A-Test & Consultingin asiantuntijat huolehtivat asiakkaistamme autoilun ongelmatilanteissa ja varmistavat matkan jatkumisen. 24/7 palvelukeskuksemme toimii kontaktina vahingon haltuunotossa asiakasrajapintaan ja tarjoaa vahinkoneuvontaa sekä ajanvarauspalveluja sisaryhtiöillemme, vakuutusyhtiöille sekä muille autoalan toimijoille.

Tarjoamme palveluita autokorjaamoille korjaamokaluston elinkaaren kaikissa vaiheissa sekä kehittämme autokorjaamojen palveluiden laatua ja toiminnan tehokkuutta korjaamotestausten ja koulutusten kautta.

Tarjoamme myös räätälöityjä testauspalveluita autoalan toimijoille markkinoinnista ja myynnistä korjauspalveluihin. Palvelumme auttavat korjaamoyrittäjiä kehittämään prosessejaan sekä asiakaspalvelun ja teknisen työn laatua ja niiden myötä parantamaan liiketoimintansa tuottavuutta ja tehokkuutta.

A-Test & Consulting toimii tiiviissä yhteistyössä ajoneuvojen valmistajien, maahantuojien ja muiden autoalan toimijoiden kanssa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2019 oli 4,8 miljoonaa euroa.