Kaikki palvelut auto- ja liikennevahinkojen hoitoon

Suvia Group tarjoaa ainoana toimijana Suomessa autovahinkojen hoidon kokonaisuudessaan. Teemme kaiken vahinkojen haltuunotosta korvauksen sopimiseen sekä vaurioituneen ajoneuvon korjaukseen.

Suvia Groupin muodostavat sen tytäryhtiöt InCar Oy ja Suomen Vahinkotarkastus SVT Oy. Palveluissamme yhdistyvät monipuolisesti tytäryhtiöidemme kattava osaaminen, tehokkuus ja erinomaiset asiakaskokemukset.

Suvia Group on kasvanut yrittäjävetoisista korjaamoista Suomen kattavimmaksi vahinkopalvelujen verkostoksi ja johtavaksi asiantuntijaksi. Valtakunnallisuutemme, monimerkkiosaamisemme ja kokonaisvaltaisen asiantuntijuutemme ansiosta kehitämme koko markkinaa yhdessä vakuutusyhtiöiden kanssa.

Menestyksemme perustuu ammattitaitoiseen henkilöstöön, laadukkaaseen toimintaan sekä korkeatasoiseen palveluun​. Tehtävämme on tarjota sujuvaa apua liikennevahingon sattuessa – ympäri Suomen. Jokainen suvialainen, niin mekaanikko, asiakaspalvelija kuin johtajakin, on ajoneuvojen vahinkopalveluiden huippuammattilainen.